خدمات ارائه شده: طراحي منو (منوي اول، منوي دوم، رژيمي، درماني و گاواژ)، تهيه ليست ماشين آلات و تجهيزات، برگزاري مناقصه ماشين آلات، تحويل گيري و نظارت بر نصب ماشين آلات و تجهيزات، طراحي معماري و چيدمان آشپزخانه فاز يك و دو منطبق با استانداردهاي بين المللي، طراحي و انجام محاسبات تاسيسات مكانيك و الكتريك (فاز يك و دو) ، نظارت تخصصي بر اجرا آشپزخانه صنعتي.
توضيحات: پروژه آشپزخانه و سالن غذاخوري بيمارستان الزهرا اصفهان با هدف ارائه غذا به پزشكان، پرسنل، بيماران و همراهان بيماران در قالب منوهاي (رژيمي، سلامت، پرسنلي و VIP) طراحي گرديده است. بخش پرسيون آشپزخانه داراي امكانات لازم جهت بسته بندي تك نفره و چند نفره مي باشد، در بخش آماده سازي علاوه بر طراحي بخش آماده سازي سبزيجات، پروتئين و ... فضايي مجزا به منظور دريافت و آماده سازي گوشت تازه به عنوان فضاي قصابي در نظر گرفته شده است و به منظور حفظ و اهميت بيشتر به نكات بهداشتي به جهت ماهيت پروژه جاري فضاي جداگانه اي به عنوان پاركينگ ترولي هاي مختلف (حمل غذا، ظروف و ...) تعبيه گرديده است. طراحي اتاق گاواژ و رعايت اصول بهداشتي لازم در اين قسمت امكان پاسخگويي به بيماران مربوطه را دارا مي باشد، همچنين در اين پروژه اتاق هايي جهت استقرار پرسنل بيمارستان اعم از كارشناسان تغذيه و بهداشت، ناظرين بهداشت، پيمانكار، ناظر پيمانكار و ... در قسمت اداري طراحي گرديده است. به طور كلي طراحي و تفكيك فضاهاي آشپزخانه (گرم و سرد) و همچنين چيدمان تجهيزات مربوطه منطبق با استانداردهاي بين المللي ايمني و بهداشت و متناسب با الزامات بهداشتي و تغذيه اي بيمارستان ها انجام گرديده است.
بهترین زمان سفر به وان
شهر وان از آب و هوای کوهستانی برخوردار است، بنابراین اگر قصد سفر تفریحی دارید در اواخر فصل بهار، تابستان یا اوایل پاییز، به وان سفر کنید که هم وضعیت آبوهوایی مساعد است و هم بارش باران کم میشود. خرداد تا مهر (اواخر مه تا سپتامبر) بهترن زمان سفر به وان است. که در این ماه ها قیمت هتلها و بلیط هواپیما به بیشترین میزان خود میرسد. در صورتی که هدفتان از سفر به وان، خرید است؛ هر زمان از سال میتواند برایتان مناسب باشد و فصل های حراجی ممکن است هزینه های دیگر مانند گرانی قیمت بلیط و هتل ها را به دنبال داشته باشد.
بهترین رستوران های شهر وان
۱- رستوران Aişe
رستوران عایشه، توسط گروهی متشکل از زنان محلی اداره می شود و هر روز حدود شش غذای مختلف ترکی و کردی ارائه میدهد. برای صرف یک وعده غذایی کامل شامل نان و سوپ ، تقریباً ۱۰ تا ۱۲ لیر می پردازید. سرو غذا در پاسیوی رنگارنگ در فضای باز رستوران، این محیط را برای بسیاری از مشتریان محبوب کرده است.
بهترین رستوران های تهران