گروه بين المللي طرح و ساخت پرسا

راه اندازي رستوران و تجهيزات آشپزخانه صنعتي

گروه بين المللي طرح و ساخت پرسا

۲۱ بازديد

 گروه بين المللي طرح و ساخت پرسا

گروه بين المللي مهندسي طرح و ساخت پرسا به عنوان شركت پيشرو در ارائه خدمات تخصصي شامل مشاوره، طراحي آشپزخانه صنعتي، دكوراسيون داخلي، سازه، تاسيسات، ساخت، تجهيز، آموزش، راه اندازي، فرانچايز در صنعت گردشگري و رستوران توانسته است در سطح ملي و بين و المللي باشد. حوزه هاي خدمات اين گروه در نفت، گاز، پتروشيمي، صنعت، معدن، حمل و نقل(هوايي، دريايي، ريلي)، گردشگري، هتل، بيمارستان، كيترينگ (كترينگ)، فودكورت، رستوران، تالار، فست فود، كافي شاپ و غيره مي باشد.

مدير عامل محترم گروه بين و المللي طرح و ساخت پرسا جناب مهندس محمد رضا داوري خدماتي در حوضه آشپزخانه صنعتي، تجهيزات آشپزخانه صنعتي و فرانچايز براي شما عزيزان فراهم ساخته است.

از سوابق كاري درخشان ايشان مي توان به رئيس هيئت مديره شركت ماه دام طيور هيما، نائب رئيس هيئت مديره شركت شباهنگ بركت، مدير عامل و موسس شركت هاي طراحي ساوا و شيراز پلات و مديرعامل و عضو هيئت مديره طرح و ساخت پرسا اشاره كرد.

 

آشپزخانه صنعتي         

آشپزخانه صنعتي به مركز تهيه و توليد غذايي گفته مي شود كه براي تعدادي از مخاطبان، مشتريان يا مصرف كنندگان غذا و نوشيدني را به طور انبوه ارائه مي دهد و اين روند به صورت مستمر و پيوسته ادامه دارد.        

در كنار ماشين آلات و تجهيزات ميزهاي كار براي گذاشتن لوازم، مواد اوليه يا محلي براي فعاليت آشپزها گذاشته مي شود و در انتهاي آشپزخانه ميزهايي جهت تزيين غذا و ارائه به سالن غذاخوري توسط ميزبان تعبيه مي گردد.

همانطور كه اشاره شده در آشپزخانه هاي رستوران سرعت توليد غذا در حداقل مطلوب فضا و مساحت جز اولويت ها مي باشد.

به طوركلي در اكثر آشپزخانه صنعتي براساس گروه بندي تهيه و توليد غذا در آن، فضاهاي اصلي وجود دارد.

تجهيزات آشپزخانه صنعتي

در ابتداي راه اندازي يك آشپزخانه صنعتي، بدون شك داشتن اطلاعات كامل در مورد نوع وسايل و لوازم مورد استفاده در آشپزخانه صنعتي كمك قابل توجهي به بهينه شدن هزينه ها مي نمايد.

در راه اندازي آشپزخانه هاي صنعتي وسايل و تجهيزات بسيار متنوعي مورد استفاده قرار مي گيرد.

از اين لوازم مي توان به تجهيزات آماده سازي آشپزخانه صنعتي مانند كابينت، ميز كار و …. اشاره كرد، همچنين تجهيزات سرو غذا شامل ترولي و گاري حمل بار براي حمل غذا در كيترينگ مورد استفاده قرار مي گيرد.

تجهيزات سلف سرويس، تجهيزات طبخ غذا (انواع اجاق ها، ديگ، تنور و …) تجهيزات فست فود، تجهيزات كافي شاپ، دستگاه هاي نگهداري مواد (فريزر و يخچال ها) ماشين آلات ظرفشويي و ساير تجهيزات صنعتي آشپزخانه به طور مشخص و دقيق توسط مشاوران گروه بين المللي طرح و ساخت پرسا بررسي و مشخص مي گردد.

فرانچايز

اين صنعت از پر طرفدار ترين اشكال كسب كار مخصوصا در كشور هاي در حال توسعه مي باشد.

مدل كسب و كار بيشتر در بازار رستوران، فست فود و كافي شاپ ديده مي شود و معروف ترين آن ها در دنيا مك دونالد است.

از نمونه هاي ايراني اين صنعت مي توان به هايدا ، بوف، آيس پك و فروشگاه هاي زنجيره اي كوروش اشاره كرد.

در فرانچايز يك طرف بعنوان فرانچايز دهنده (فرانچايزر) و طرف ديگر بعنوان فرانچايز گيرنده (فرانچايزي) حق استفاده از نام تجاري خود را در زمينه هاي سازمان دهي، اموزش، تامين مواد، بازاريابي،مديريت و غيره مي دهد و در ازاي ان درصدي از درامد را دريافت مي كند.

فرانچايز به هر يك از كسب كار هاي كوچك اجازه مي دهد كه تحت نام تجاري مشترك فعاليت كند و از يك متد آزمايش شده و موفق شده استفاده كند.

فرانچايز در اصل يك استراتژي كسب كار براي جذب و نگهداري مشتري هست.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد